top of page

Ca l'Avi

L'encant de Farena va fer que al 1897 es construís el que actualment coneixem com Ca l'Avi. Una casa destinada a l'ús familiar, on també en aquella època era lloc de reunió de la gent del poble.

Amb el pas del temps s'ha utilitzat com un lloc de trobades familiars i com a segona residència, per tal de gaudir de la natura i del descans. 

Ca l'avi s'ha reformat al 2020 mantenint l'estructura inicial, amb petites actualitzacions per tal de fer-la mes confortable, sempre respectant l'encant del poble. 

Perquè a Ca l'Avi...

A Ca l'Avi ens preocupem de que els nostres hostes puguin desconnectar del seu àmbit diari. Podreu gaudir d'estones al costat de la llar de foc, observant les muntanyes, gaudint de l'entorn tot fent un vermut a l'aire lliure, moments de reflexió, de lectura, de diàleg, tot aprofitant la tranquil·litat i la calma.

Però, també volem que sigui un moment de retrobament, enfortiment del vincles amb totes aquelles persones que desitgem, ja sigui amics, familiars... Tot jugant a jocs de taula, fent excursions per la muntanya, moments per poder-nos posar al dia.

bottom of page